Wayfinding

Bij de beleving van een merk is het van essentieel belang dat bezoekers en gebruikers zich thuis voelen. Een duidelijke routing helpt daarbij. Wie zich prettig voelt in een omgeving zal ook het merk dat daarbij hoort als positief ervaren. DsignMarking is een expert op dit gebied. Instrumenten als typografie en kleur, bepalend voor de leesbaarheid en functionaliteit, worden methodisch en met vakmanschap en ervaring ingezet.

Routing

Denk na voordat je iets doet. Klinkt als een cliché maar niets is minder waar. Denk na over wat de architect bedoeld heeft. Over verkeersstromen. Verplaats je in bezoekers en gebruikers. En verdiep je in de beperkte mobiliteit van bijvoorbeeld ziekenhuisbezoekers. Pas dan wordt het belang duidelijk van een ogenschijnlijk simpel richtingsbordje. Het verschil tussen een gast die zich onzeker voelt en iemand die het allemaal best mee vond vallen in het ziekenhuis.

Ontwerp

Na de conceptfase is het de beurt aan de vormgevers. Zij weten alles van typografie en kleur. Van functionaliteit en van esthetiek. Zij weten dat aan een bord in een gang andere eisen gesteld worden dan aan een tekst in een atrium. Soms wordt een bestaande huisstijl in de routing geïmplementeerd, soms ook wordt een geheel nieuwe look & feel ontworpen. Maar altijd wordt het ontwerp getoetst aan het oorspronkelijke concept.

Wayfinding

Realisatie

Alles valt of staat tenslotte met de realisatie. Onze monteurs werken schoon, en laten de werkplek schoon achter. Ze zijn beleefd en komen op tijd. Door onze bedrijfskleding zijn werknemers van DsignMarking duidelijk herkenbaar. Er wordt gewerkt met moderne technieken. Zo wordt om over een hele ganglengte exact dezelfde hoogte aan te houden gebruik gemaakt van een laserlijn in plaats van telkens opnieuw meten met alle risico’s van verspringingen. Een simpel voorbeeld van innovatie.

DsignMarking introduceert Wayfinder AR

In samenwerking met Cityscape Media lanceren wij Wyfinder AR, een app voor indoor navigatie op basis van Augmented Reality.

Of het nu belangrijke bezoekers zijn, nieuwe werknemers of servicemedewerkers van andere bedrijven, een eerste bezoek is altijd een mooie kans om direct een verpletterende indruk te maken. Wayfinder AR helpt jou om die kans volledig te benutten en helpt de bezoeker om ontspannen en probleemloos op de juiste plek te komen. Wayfinder AR is de perfecte tool voor indoor navigatie op basis van Augmented Reality, zonder hardware en volledig AVG-proof.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

Op maat gemaakt

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen?
Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer