Wandvisuals

Met levensgrote visuals worden muren en plafonds echte eye-catchers in winkels of kantoorruimten. We lieten dat ondermeer zien in het hoofdkantoor van Bol.com en in het onderwijsgebouw op de Wageningen Universiteitscampus. Wij leveren wandbedekkende doeksystemen, eventueel akoestisch, in alle soorten en maten.

DsignTex

DsignTex

De ideale toepassing op strak en vlak afgewerkte wanden. Dit fullcolour behang kan naadloos en tot wel vijf meter hoog aangebracht worden.

DsignWall akoestisch

DsignWall

Dit wandbedekkend doeksysteem kan door een flexibel profiel moeilijke oppervlakken, zoals wanden met stopcontacten, deurposten of verlichting, superstrak bedekken. Ook kan het verlicht worden met led-lampen of van akoestisch materiaal worden voorzien. Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige gecertificeerde polyesterwol die de akoestiek verbetert en brandwerend en thermisch isolerend is.

DsignWall

DsignFrame

Een handig frame dat in elk gewenst formaat geproduceerd kan worden. In het frame plaatsen we een doek dat fullcolour bedrukt kan worden. Het is eenvoudig verwisselbaar wat het bijzonder geschikt maakt voor winkels en horecagelegenheden. Een mooie en praktische branding oplossing. Voor al onze oplossingen geldt dat we het gehele traject begeleiden, van ontwerp tot montage.

wallwrap

Wallwrap

Dit systeem is in feite een folie waarmee een wand als het ware nauwsluitend ingepakt wordt. Ideaal voor (bak)stenen muren, voeg- en stucwerk. Naast de visual blijft de structuur van de ondergrond perfect zichtbaar. Wallwrap kan binnen of buiten gebruikt worden.

Moswand

Groene wand

Een optimale eco uitstraling hebben de zogenaamde groene wanden. Volstrekt uniek en geheel op maat ontworpen. Groene wanden zijn er zowel met levend groen als met duurzame imitatie oplossingen. De ‘levende’ wanden worden gerealiseerd in samenwerking met een specialist op het gebied van klimaat- en bevochtigingstechniek.

Doekframes

Doekframes

De klassieke steigerdoeken. Met een ruige uitstraling en op ieder formaat. De doeken zijn voorzien van zeilogen en worden uitgevoerd in bisonyl of in winddoorlatend mesh-doek op locaties waar wind een rol speelt.

Wandschildering

Wandschildering

We zijn innovatief. Hebben affiniteit met technologie. Maar we kennen onze klassiekers. In overleg maken wij wandschilderingen geheel op maat. In ons netwerk hebben wij specialisten op dit gebied. Of het nu gaat om een perfecte reproductie of om een geheel eigen ontwerp.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer