Lichtreclame

Letters, bedrijfsnamen of logo’s krijgen een extra dimensie als ze verlicht zijn. Dat kan op allerlei manieren. Van klassiek en tegenwoordig zelfs enigszins nostalgisch neon tot moderne en energiezuinige ledverlichting. Met name ’s avonds is het effect van verlichting groot.

Doosletters

Doosletters

Doosletters zijn van kunststof, hebben een deksel en worden van binnenuit verlicht. De toepassing van duurzame ledverlichting zorgt voor een fraaie, egale uitlichting.

3D letters verlicht

3D letters

Meestal vervaardigd uit staal of acrylaat waarbij de dikte van de letters variabel is. Ook qua verlichting zijn er talloze mogelijkheden. Inwendig verlicht, met spots, vanuit iedere gewenste richting en waar mogelijk met gebruikmaking van ledverlichting.

Neon

Neon

Een klassieker op het gebied van lichtreclame is de inmiddels enigszins nostalgische neonverlichting. Neongas in een glazen buis. Kleurrijk en nog steeds populair in de horeca en in het uitgaansleven.

Doekbakken

Doekbakken

Peesdoek in een frame, van binnenuit verlicht en in elk formaat leverbaar. Belangrijk voordeel is dat het doek tegen relatief geringe kosten vervangbaar is. Dat maakt de doekbakken bij uitstek geschikt voor tijdelijke uitingen.

Led-displays

Led-displays

Helemaal van nu zijn de led-displays. Leverbaar op ieder formaat. Mooi egaal uitgelicht en met een chique uitstraling. Bijzonder zijn de glas led-schermen waar je doorheen kunt kijken. Bijvoorbeeld naar een winkelinterieur.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer