Folies

DsignMarking biedt een breed assortiment van folie-oplossingen. Foliebeplakking is ideaal om snel en relatief eenvoudig een groot effect binnen en buiten uw winkel, kantoor of bedrijfsruimte te realiseren. Het is een uitgelezen middel om uw merk uit te dragen, het kan de signing binnen uw pand ondersteunen, het interieur verlevendigen, de privacy op de werkvloer verbeteren of op een stijlvolle manier als zonwering dienen.

Raamfolie

Glaswanden

Folie in combinatie met glas zorgt altijd voor een prachtig resultaat. Ideaal voor privacy-doeleinden en als zonwering. Het is zelfs mogelijk folies aan twee kanten van het glas aan te brengen waardoor verrassende effecten ontstaan.

Wallwrap

Wallwrap

Een folie waarmee een wand als het ware nauwsluitend ingepakt wordt. Ideaal voor (bak)stenen muren, voeg- en stucwerk. Naast de visual blijft de structuur van de ondergrond perfect zichtbaar. Wallwrap kan binnen of buiten gebruikt worden.

Wagenpark

Wagenparken

Bedrijfswagens dienen niet alleen als vervoermiddel, ze fungeren ook als mobiel visitekaartje. DsignMarking zorgt waar nodig voor de complete fleetmarking. We helpen bij de branding van auto’s in de breedste zin van het woord. Van ontwerp, striping, fullcolour belettering tot complete car wrapping.

interieur folie

Interieurs

DsignMarking maakt complete interieurconcepten. Zowel voor nieuwbouw als geïmplementeerd in bestaande architectuur. Naast vloer-, wand- en plafondafwerking, verlichting en meubilair, is er ook aandacht voor de akoestiek.

Whiteboard folie

Whiteboard

Maakt van elk oppervlak een whiteboard. Voor een klassiek schoolbordeffect ook leverbaar als blackboard.

 

Wayfinding folie

Wayfinding

Folies zijn ook onmisbaar bij het realiseren van wayfinding. Op wanden, ramen en deuren, aan plafonds of op vloeren. Bij de laatste toepassing gebruiken we slijtvaste antislip folies. Functioneel en smaakvol.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

Op maat gemaakt

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen?
Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer