Digitaal

Er zijn weinig productcategorieën waar de ontwikkelingen zo snel gaan als bij digitale toepassingen. DsignMarking loopt voorop als het gaat om het gebruik van deze technologieën. In ons kantoor in Wassenaar hebben we een aantal digitale oplossingen toegepast zodat u de werking ervan kunt zien. Kom gerust langs om ze te bekijken.

Digitaal

Touch folie

Maakt van een etalage of een glaswand een interactief touch screen. Het effect en de impact daarvan zijn fenomenaal. Zowel ’s nachts als overdag. Een ideaal medium voor retail, beurzen, musea, recepties en nog veel meer. Touch folie is een heldere, transparante folie die werkt als een smartphone of tablet.

projectie folie

Projectie folie

Maakt van elk glasoppervlak een projectiescherm. Uitstekend toepasbaar in retail, musea, scholen en nog veel meer. De beeldkwaliteit is subliem en in hoge resolutie. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Glasnaden vormen geen probleem.

Switchable folie

Switchable folie

Een product uit de toverdoos. Maakt het mogelijk glas van doorzichtig in ondoorzichtig te veranderen en andersom. De transparantie is ‘dimbaar’. Switch folie biedt flexibele privacy maar functioneert ook als zonwering of als projectiescherm. Ideaal voor kantoren, gezondheidszorg en overlegruimtes en als vervanging van (permanent) etched glass.

Privacy Screen

Private screen

Onmisbaar in moderne kantoren waar doorgaans veel glas is toegepast. Deze folie is helder en vrijwel onzichtbaar maar zorgt ervoor dat beeldschermen onleesbaar zijn. Ideaal voor iedere omgeving waar vertrouwelijke informatie een rol speelt.

digital smart marker

Smart marker

Strikt genomen geen folie maar een marker die van een gewoon whiteboard of blackboard een digitale versie maakt. De aantekeningen op dit oppervlak zijn om te zetten naar bewerkbare tekst. Smart marker is makkelijk met een app op afstand te bedienen. De verbinding loopt via Bluetooth.

Led-displays

Led-displays

Helemaal van nu zijn de led-displays. Leverbaar op ieder formaat. Mooi egaal uitgelicht en met een chique uitstraling. Bijzonder zijn de glas led-schermen waar je doorheen kunt kijken. Bijvoorbeeld naar een winkelinterieur.

Op maat gemaakt

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen?
Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer