Akoestisch comfort

Naast klimaattechnologie en ergonomie is akoestiek de derde belangrijke component in het ervaren van comfort. Een aangename akoestiek bevordert de ontspanning en de concentratie. Ook uit oogpunt van privacy is een gedempt geluidsniveau wenselijk. DsignMarking levert een breed scala aan akoestische, thermische, brandwerende en duurzame producten. Zowel op maat gemaakt in eigen atelier als producten van gerenommeerde isolatiefabrikanten.

DsignCurve

DsignCurve

Videobellen is niet meer weg te denken uit het zakelijk verkeer. En nu blijkt dat het een blijvertje is, wordt het hoog tijd het comfort en het gebruiksgemak te verhogen. DsignMarking ontwikkelde naast de onlangs geïntroduceerde FocusPod de DsignCurve, een mobiel akoestisch geluidsscherm dat in een handomdraai op iedere kantoorstoel gemonteerd kan worden.

FocusPod

FocusPod

De FocusPod is jouw persoonlijke werkplek, of je nu thuis of op kantoor aan het werk bent. Je eigen fysieke comfortzone waar je rustig kunt nadenken, schrijven of videobellen. De uitgekiende akoestiek dempt ieder hinderlijk geluid en de instelbare verlichting helpt bij de concentratie. De FocusPod is aantrekkelijk, aaibaar en past overal. 

BOW modular office fit-out

Snel en flexibel jouw werkomgeving realiseren. Dat is waar BOW voor staat. Als officiële deaker van BOW leveren en installeren wij complete fit-outs voor jouw kantoor, school, ziekenhuis of je showroom. Blijvend aanpasbaar: van boxen om in te bellen, werken en overleggen. Altijd uit voorraad leverbaar.

DsignWall akoestisch

DsignWall

Dit wandbedekkend doeksysteem kan door een flexibel profiel moeilijke oppervlakken, zoals wanden met stopcontacten, deurposten of verlichting, superstrak bedekken. Ook kan het verlicht worden met led-lampen of van akoestisch materiaal worden voorzien. Hiervoor gebruiken we een hoogwaardige gecertificeerde polyesterwol die de akoestiek verbetert en brandwerend en thermisch isolerend is.

DsignWall

DsignFrame

Een handig frame dat in elk gewenst formaat geproduceerd kan worden. In het frame plaatsen we een doek dat fullcolour bedrukt kan worden. Het is eenvoudig verwisselbaar wat het bijzonder geschikt maakt voor winkels en horecagelegenheden. Een mooie en praktische branding oplossing. Voor al onze oplossingen geldt dat we het gehele traject begeleiden, van ontwerp tot montage.

DsignBlock

DsignBlock

Decoratieve plafondkubussen met een moderne uitstraling en optimale akoestische kwaliteiten. Gegarandeerde werking. De vulling bestaat uit brandwerend akoestisch schuim. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en in talloze prachtige kleuren. Eventueel is het materiaal zelfs te bedrukken. DsignMarking adviseert als het gaat om plaatsing en aantallen.

Petvilt

PET-vilt

Uit gerecyclede PET-flessen wordt PET-vilt gemaakt. Een duurzaam product, licht van gewicht en makkelijk te bewerken. Verkrijgbaar in prachtige kleuren en ook full color te bedrukken. Toepasbaar op wanden, plafonds en kastfronten. Maar ook als bureauscherm of vrijstaand kamerpaneel. Uitermate geschikt als beelddrager voor kantoren, sportzalen, klaslokalen, horeca en industriehallen.

Deskdividers

Desk dividers

Een product van deze tijd. Hoewel desk deviders ook voor de coronacrisis bestonden, zijn ze nu actueler dan ooit. Gevuld met akoestische wol staan ze niet alleen garant voor meer privacy tijdens het telefoneren, maar zorgen ze ook voor bescherming tegen het COVID-19 virus. Desk deviders zijn te bedrukken, zitten in een metalen frame en zijn in alle maten leverbaar.

Akoestisch schuim

Akoestisch schuim

Een materiaal met uitstekende akoestische eigenschappen dat toepasbaar is op iedere plek. Stroken, panelen, blokken, het is in vrijwel alle vormen en maten leverbaar. Kan zowel in als uit het zicht gebruikt worden. Hoewel akoestisch schuim meestal in zwart gebruikt wordt, zijn er ook mogelijkheden in kleur en is het brandwerend.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer