3D letters

Belettering is voor bedrijven een van de belangrijkste onderdelen van hun branding en signing. DsignMarking helpt met kunststof en stalen letters voor indoor en outdoor. We werken daarbij zo duurzaam mogelijk. Frezen en snijden gebeurt met behulp van laser en water, en we printen in 3D. We maken ook energiezuinige verlichte letters.

Kunststof letters

Kunststof letters

Meestal vervaardigd uit acrylaat waarbij de dikte van de letters variabel is. Ook qua verlichting zijn er talloze mogelijkheden. Inwendig verlicht, met spots, vanuit iedere gewenste richting en waar mogelijk met gebruikmaking van ledverlichting.

Stalen letters

Stalen letters

Staal heeft een stoere, zakelijke en ook duurzame uitstraling. Polished of brushed. Meestal wordt RVS of aluminium gebruikt. Ook hier kunnen we met de verlichting alle kanten op.

Cortenstaal letters

Cortenstaal letters

De overtreffende trap van stoer heet cortenstaal. Met een moderne, natuurlijke uitstraling die past bij ieder (urban) landschap. De roestige look & feel wordt veel gebruikt voor letters met een ‘arty’ karakter.

Petvilt letters

PET-vilt letters

Zacht, warm en aaibaar. Super duurzaam en met een natuurlijke eco-look. Verkrijgbaar in alle kleuren en diktes. PET-vilt letters dragen bij aan het akoestisch comfort en zijn alleen geschikt voor binnen.

Combinatie letters

Combinatie

Allerlei combinaties van verschillende letters en materialen leveren vaak verrassende resultaten op. Zoals in dit voorbeeld van ING waarin kunststof gecombineerd wordt met vilt. Ook hier kan, net als bij alle andere 3D letters, gespeeld worden met de verlichting.

Make your mark

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Staat jouw oplossing hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor duizend-en-één andere mogelijkheden op maat.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer