Royal FloraHolland - Snijbloemenhal Naaldwijk

Wandvullende visuals in geuren en kleuren

In het voorjaar van 2019 zijn wij door een stuurgroep gevraagd mee te denken over het opfrissen van de logistieke aanvoer- en verdeelhal voor snijbloemen in Naaldwijk. Het gebruik van veel beeld zou moeten leiden tot meer beleving en uiteindelijk tot een algehele kwaliteitsimpuls. Na een eerste inventarisatie hebben we praktische en kostenbesparende voorstellen gedaan om de kosten te combineren met die voor onderhoud en schilderwerk.

Meedenken loont altijd

Ons voorstel om grootse beelden wandvullend toe te passen heeft bijgedragen aan noemenswaardige besparingen op schilderwerk. Uiteindelijk hebben die een aanzienlijk deel van de uitvoering van ons plan mogelijk gemaakt. Het oorspronkelijke budget kon bijna worden verdubbeld.

Royal FloraHolland
Royal FloraHolland
Royal FloraHolland

Net de Keukenhof

In totaal zijn er tien grote, wandvullende visuals gerealiseerd. Totaal ruim 800m2 met als thema bloemen in alle doelgroepen vanaf de kas tot in de vaas. We hebben voor de grove en beschadigde wanden gebruik gemaakt van een industrieel aluminium insteek profiel waarin duurzaam en weersbestendig doek kon worden opgespannen. De opdracht bestond verder uit aangepaste wayfinding, verwijs- en locatieborden en een motiverende lichtreclame in de ruimte waar alle medewerkers zich dagelijks in- en uitklokken. Tot slot zorgden we voor hekdoeken en hellingbaan bebording en hebben we de doorloop galerij, waar ook bezoekers en toeristen komen, voorzien van vier kleurenthema’s die aansluiten op de wayfinding.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer