Nespresso flagshipstore Londen

Signing Flagship Store Nespresso London Regentstreet

Laat digitale koffie smaken als echte Nespresso

Nespresso zocht naar een elegante en impactvolle manier om haar etalage(s) aan te passen aan de nieuwe standaard. Met een digitale toepassing om het statische point-of-sale materiaal te vervangen en met verfijnde techniek die synoniem is met de manier waarop de koffie van Nespresso wordt gemaakt. Resulterend in optimale leesbaarheid en zichtbaarheid, onder alle weersomstandigheden, van veraf en van dichtbij. Daarbij moest de oplossing ‘etalage-vullend’ zijn en was het noodzaak om de schermen zo dicht mogelijk tegen de ramen te plaatsen. Hindernissen om te overwinnen waren de bereikbaarheid voor het onderhoud van de hardware en constructieve belemmeringen door de bouwkundige nis onder het raam.

Hoe we het oplosten

Door middel van een volledig draaibare en in hoogte verstelbare digitale wand om de technologie achter de schermen bereikbaar te houden. Een door Meestertechniek in Leiden geproduceerde staalconstructie met 16 schermen van in totaal circa duizend kilo. Ondanks het gewicht elegant uitgevoerd en passend bij de verwachtingen van de bezoekers. De binnenzijde is naadloos afgewerkt en matcht volledig met de bestaande wanden van de winkel en is voorzien van een uitneembaar LED DsignFrame voor statische communicatie. Alle schermen hebben een totale resolutie van 8K, omdat ieder scherm een full HD resolutie heeft en een eigen contentspeler, die gesynchroniseerd één gigantische digitale visual vormen. De Dynascan schermen zijn high brightness. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor ieder weertype en dat zelfs op zeer zonnige dagen de content goed te zien is.

Nespresso flagshipstore Londen
Nespresso flagshipstore Londen

De regie van DsignMarking

De inbreng van DsignMarking in dit project beperkt zich niet tot één onderdeel. Het is het geheel van design en productie tot en met installatie waarover wij de regie hebben gevoerd. Van wandafwerking aan de binnenzijde met gesausde mdf en rosewood panelen tot constructief draaipunt, waarbij Moodmedia Netherlands zorgde voor de player-synchronisatie, web-based contentverversing en het onderhoud. Maar het is vooral de samenhang, met name die tussen digitale en statische beleving, die van dit project het succes hebben gemaakt waar we zo trots op zijn.

Nespresso flagshipstore Londen
Nespresso flagshipstore Londen
Nespresso flagshipstore Londen
DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer