mboRijnland

mboRijnland

Van verbindend ontwerp tot soepele uitrol

mboRijnland is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. DsignMarking was na een Europese aanbesteding verantwoordelijk voor visual branding en design. Het ontwerp moest leiden tot een verbindende merkbeleving. We hebben dat uiteindelijk gedaan door de huisstijl heel logisch te verbinden met de in beeld gebrachte opleidingsspecialismen. Dat is tenslotte wat iedereen in de organisatie samenbrengt. De ontwerpfase diende gevolgd te worden door een soepele uitrol.

mboRijnland
mboRijnland

Als je de hele dag op school zit, kan je wel wat beweging gebruiken

Gebruikte middelen zijn onder andere binnenzuilen waarop de opleidingen verwijzen naar de desbetreffende locaties. Receptie en informatiepunten die refereren aan de nieuwe huisstijlkleuren. En verwisselbare doeken op Leiden Lammenschans die ongebruikte ruimtes afschermen. Op hetzelfde station stimuleren we het trapgebruik. Met lijnen op de grond, caloriëntellers in de trappenhuizen en activerende A0 posters. De leerlingen worden hiermee niet alleen gestimuleerd, ook de trappenhuizen zien er hierdoor veel leuker uit.

Mooiste resultaat van deze operatie zijn wellicht de waardering en de complimenten die we kregen. Vooral omdat leerlingen en medewerkers zich meer thuis voelen in de nieuwe organisatie. Een nieuwe jas die iedereen past.

mboRijnland
mboRijnland
mboRijnland
mboRijnland
DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer