Honeywell

Honeywell Nederland & Verenigd Koninkrijk

Een sterk staaltje werk op glas

Voor Honeywell in Nederland en het Verenigd Koninkrijk hebben we opdrachten uitgevoerd op het gebied van design, visual branding en signing. Kers op de taart is het realiseren van een voor iedereen verbindend merkgevoel in het voornamelijk glazen interieur. Gebaseerd op het basis wandmotief. De gewenste privacy in de kantoren wordt geregeld door middel van een ‘open’ of ‘dicht’ basismotief, bestaande uit horizontale en diagonale lijnen.

Honeywell
Honeywell

Het mooi laten doorlopen van schuine lijnen bij hoekverbindingen en schuifdeuren vroeg om een hoge mate van nauwkeurigheid, ook tijdens de voorbereidingen. Het aanbrengen, waarbij gebruik gemaakt is van zowel etched folies als vaste kleurfolies, is een voorbeeld van ultiem vakmanschap. Het resultaat mag er zijn en heeft veel waardering geoogst. Honeywell medewerkers voelen zich meer thuis in de gerebrande organisatie. Dit heeft ertoe geleid dat DsignMarking ook gevraagd werd het te verbouwen hoofdkantoor in Engeland in fases opnieuw vorm te geven.

Honeywell
Honeywell
Honeywell

Ons licht over Amsterdam

In Amsterdam hebben we voor Honeywell de lichtreclames ontworpen, ge-engineerd, geproduceerd en gemonteerd. Daarnaast hebben we wandvisuals ontworpen en geproduceerd, onder andere voor de ontvangsthal, het magazijn en het restaurant.

Honeywell
Honeywell
DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer