Geolied team

Omdat we al zesendertig jaar bestaan, weten we hoe het moet maar ook hoe het niet moet. We zijn professionele vakidioten. En nog steeds kwispelen we bij iedere nieuwe opdracht als jonge honden. Nieuwsgierig tot op het bot. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe technieken, inspiratie en energie. We spreken de taal van vormgevers, van facilitair en van inkoop en doen wat we zeggen. Bij DsignMarking vind je een mix van bevlogen professionals: creatieven, projectmanagers, productiemedewerkers en monteurs. Voor nog meer brainpower en handkracht beschikken wij als dat nodig is over een stevig netwerk. Zo kunnen we elk project aan.

Te beginnen met vragen, vragen en nog eens vragen. Wij zijn geen bureau dat aan een half woord genoeg heeft. We willen alles weten over je merk en over je doelen. Daar investeren we graag tijd in. Juist om die kostbare tijd later ruimschoots terug te winnen in een efficiënt proces. En als we het eens zijn over de contouren wordt er een projectteam samengesteld. Vanzelfsprekend nooit groter dan nodig en dat kan bij kleine opdrachten zelfs uit een persoon bestaan. De realisatie tenslotte, doen we altijd in eigen beheer en volgens de laatste stand van de techniek. Zo houden we bij iedere stap van het proces het eindresultaat scherp in het oog.

David Gaunt

Productie en montage

Derek Peters

Captain

Harold Gallert

Productie en montage

Maarten ten Broek

Projectmanager

Guus Bogerd

Sales

Jaco de Jong
Jaco de Jong

Studio Lead

Kasper Morsink

Projectmanager

Lodewijk Hendriks

Architect

Martijn Homan

Designer

Pauline Scholten

Office Manager

Micha
Micha Laurey

Junior Office Manager

Tim Leurs

Designer

Jan-Willem Vermeulen

Productie en montage

Sandra de Klerk

Projectmanager

Oscar van Elteren web
Oscar van Elteren

Junior Project Manager

Werken bij DsignMarking?

Bekijk onze vacatures!

Historie DsignMarking

De wereld om ons heen

Iedere onderneming kent tegenwoordig dezelfde belangrijke stakeholder: de wereld om ons heen. We werken in onze processen met duurzame materialen en letten op energieverbruik. Duurzaamheid heeft de letterlijke betekenis dat iets lang mee gaat. Voor al onze producten geldt dat we naar een zo lang mogelijke bruikbaarheid streven. Dat scheelt afval en geld.

Dat laatste investeren wij dan weer graag in de sponsoring van zaken waarvan de waarde nauwelijks in geld is uit te drukken. Jaarlijks verlenen wij steun aan maatschappelijke en culturele initiatieven en instellingen zoals VET Kindercabaret, Leiden Culinair, Warchild, Hospice Issoria, theatergroep Domino, het Esther Apituley’s Locomotive muziekfestival en de Slag om Leiden.

De wereld om ons heen
VCA gecertificeerd

Gecertificeerd

DsignMarking geeft haar opdrachtgevers graag extra zekerheid. Dat doen we onder meer door het voeren van het keurmerk 3M-gecertificeerd verwerker en kunnen we onze opdrachtgevers een unieke 3M verlengde garantie op projectbasis bieden. Onze monteurs zijn 3M en VCA gecertificeerd. Tot slot is DsignMarking door Ecovadis bekroond met een zilveren label.

Met dank aan onze voorgangers

Joop Driessen was de tweede generatie eigenaar van het familiebedrijf Driessen autolak (sinds 1931). In 1986 was de oprichting van Driessen Sign Marking een feit als gevolg van toenemende vraag naar spuitmallen. Zoon Jack Driessen volgde zijn vader op maar zag zichzelf echter liever als vastgoed ondernemer en ruilde (!) het bedrijf tegen een hotel. Nieuwe eigenaar Piet Klijndijk ging verder als D-Sign Marking.

In 2006 was het de beurt aan Derek Peters. Vanaf dat moment verdween het liggende streepje in de naam en werd het DsignMarking. Het bedrijf evolueerde van pure beletteraars naar signmarkers, adviseurs en leveranciers van maatwerk Co-creatie, Visual branding en Signing & routing. Producten op het gebied van akoestisch comfort deden hun intrede en productontwikkeling kreeg de volle aandacht. De droom van Derek, het achterlaten van landmarks krijgt steeds meer gestalte.

Historie DsignMarking
DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer