Make your mark
In ieder oppervlak zien wij de kans om de kern- of gevoelswaarden van uw merk aan uw doelgroep mee te geven. Op een gevel, wand, vloer, bord, meubel, auto of ferrydienst. Soms is ons werk recht voor zijn raap, soms subtiel onderhuids, maar altijd dienstbaar aan uw merk en ambitie.

Ons werk kun je indelen in:

Signing
Wij zorgen voor een bewegwijzering (van ontwerp tot uitvoering) die mensenstromen in goede banen leidt en tegelijk de identiteit van de afzender versterkt.

Visual Branding
We denken mee over originele en kwalitatieve toepassingen van uw merklogo of andere identiteitsdragers.

Design
Wij ontwikkelen een pakkende naam, logo, winkelinrichting, formulestyling of andere identiteitsdrager voor uw bedrijf of product.

Ons werk begint bij inleving in uw merk en uw doelen. En dus met veel vragen van onze kant. Vragen die wij u, met onze kennis van marketing en strategie, ook kunnen helpen beantwoorden. Wanneer we het eens zijn over wat er moet gebeuren, stellen we een team samen dat het beste aansluit op uw behoefte. Dat kunnen mensen uit ons kernteam zijn, maar ook mensen uit onze flexibele schil. Het gaat erom dat u de beste artdirector, ontwerper, fotograaf, copywriter, illustrator – of wie dan ook – krijgt voor uw vraag. Niet degene die toevallig bij ons op de payroll staat. Zo’n team is vanzelfsprekend nooit groter dan nodig en kan bij kleine projecten ook uit één m/v bestaan.

De voorstellen die we doen, realiseren we vervolgens in eigen beheer en volgens de laatste stand van de techniek. We maken dus ook waar wat we beloven. Al dertig jaar lang.

Net als elk ander zichzelf respecterend bedrijf houden ook wij graag rekening met de wereld om ons heen. Zo sponsoren we verschillende maatschappelijke en culturele initiatieven en instellingen zoals VET Kindercabaret, Leiden Culinair, Warchild, Hospice Issoria, theatergroep Domino, het Esther Apituley’s Locomotive muziekfestival en de Slag om Leiden.

In onze processen werken we met duurzame materialen en letten we op ons – en úw – energieverbruik. De lichtreclames die wij verzorgen zijn dan ook altijd energiezuinig (LED) tenzij u per se iets anders wilt. Maar ook dan zullen we u eerst een duurzamer alternatief voorstellen. Zelf scheiden we ons afval en hergebruiken we zoveel mogelijk van onze materialen. Duurzaamheid heeft daarnaast ook de letterlijke betekenis dat iets lang mee gaat. Voor al onze producten geldt dat we naar een zo lang mogelijke bruikbaarheid streven. Dat scheelt geld en afval!

Het team


Wij maken DsignMarking, een team met enthousiaste en bijdragende professionals. Samen helpen we uw merkimago te versterken, uw klanten te begeleiden of uw bedrijf te vestigen.

MAKE YOUR MARK


Pieter Ottevangers


Emiel van Leeuwen


Bram Turkenburg


Mike Hes


Mike Hes

Derek Peters


Derek Peters

Sandra de Klerk


Sandra de Klerk

Lodewijk Hendriks


Lodewijk Hendriks

Pauline Scholten


Pauline Scholten

Wim de Koning


Wim de Koning

Martijn Homan


Martijn Homan

André Oerlemans


André Oerlemans

Guus_Bogerd


Guus Bogerd

Harold Gallert


Harold Gallert

Tim Leurs


Foto van Tim Leurs

David-Gaunt


Babette Vreeken


Kom jij ons team versterken?


Op maat gemaakt


Alles wat wij ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk. Wij zetten ideeën om in oplossingen die passen bij het merk of de organisatie. Staat je wens er niet tussen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden-op-maat te bespreken!

Smart folies

Touch, projectie en switch folie. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom.

Interieurprojecten

Interieurontwerp op aanvraag, met oog voor functie, vorm en ruimte.

Bewegwijzering

Voor de uitvoering maar ook voor advies over routing, locatie en vorm.

Productontwikkeling

Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen we elke uitdaging aan.

Wandvisuals

Wij kunnen van elke muur en elk plafond echte eye catchers maken.

Folie

Wij snijden en printen alle soorten folies, voor elke ondergrond of drager.

3D-letters

Wij printen in 3D en frezen en snijden met behulp van een laser en water.

Lichtreclame

Alles is mogelijk. Wij zorgen voor slimme toepassingen en onderhoud.

Wagenpark

Van belettering tot complete car wrapping; wij ontwerpen en voeren uit.

Design

Wij ontwikkelen een pakkende naam, logo, winkelinrichting, formulestyling of andere identiteitsdrager voor uw bedrijf of product.

Akoestiek

Akoestische oplossingen voor aan het plafond, de wand of in de ruimte.