GEOLIED TEAM

Omdat we al drieëndertig jaar bestaan, weten we hoe het moet maar ook hoe het niet moet. We zijn professionele vakidioten. En nog steeds kwispelen we bij iedere nieuwe opdracht als jonge honden. Nieuwsgierig tot op het bot. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe technieken, inspiratie en energie. We spreken de taal van vormgevers, van facilitair en van inkoop en doen wat we zeggen. Bij DsignMarking vind je een mix van bevlogen professionals: creatieven, projectmanagers, productiemedewerkers en monteurs. Voor nog meer brainpower en handkracht beschikken wij als dat nodig is over een stevig netwerk. Zo kunnen we elk project aan.

Te beginnen met vragen, vragen en nog eens vragen.
Wij zijn geen bureau dat aan een half woord genoeg heeft. We willen alles weten over je merk en over je doelen. Daar investeren we graag tijd in. Juist om die kostbare tijd later ruimschoots terug te winnen in een efficiënt proces. En als we het eens zijn over de contouren wordt er een projectteam samengesteld. Vanzelfsprekend nooit groter dan nodig en dat kan bij kleine opdrachten zelfs uit een persoon bestaan. De realisatie tenslotte, doen we altijd in eigen beheer en volgens de laatste stand van de techniek. Zo houden we bij iedere stap van het proces het eindresultaat scherp in het oog.

De wereld om ons heen

André Oerlemans 

Projectmanager

Bram Turkenburg

Sales

David Gaunt

Productie en montage

Derek Peters

Captain

Fred Melai

Concept en copy

Guus Bogerd

Sales

Harold Gallert

Productie en montage

Ilja Reijers

Art director

Kasper Morsink

Projectmanager

Lars Kuyl

Marketing

Lodewijk Hendriks

Architect

Michiel Ensink

Projectmanager

Mike Hes

Grafisch vormgever

Maarten ten Broek

Projectmanager

Niels Verhart

Stagiair Marketing

Pauline Scholten

Office Manager

Sandra de Klerk

Projectmanager

Frank van Boxtel

FocusPod

Jaap Hoens

FocusPod

Werken bij DsignMarking?

Bekijk onze vacatures!

VCA gecertificeerd
Historie DsignMarking

De wereld om ons heen

Iedere onderneming kent tegenwoordig dezelfde belangrijke stakeholder: de wereld om ons heen. We werken in onze processen met duurzame materialen en letten op energieverbruik. Ons dak ligt vol met zonnepanelen. En bij onze lichtreclames maken we waar mogelijk gebruik van ledverlichting. We scheiden ons afval en hergebruiken zoveel mogelijk van onze materialen. Duurzaamheid heeft ook de letterlijke betekenis dat iets lang mee gaat. Voor al onze producten geldt dat we naar een zo lang mogelijke bruikbaarheid streven. Dat scheelt afval en geld.

Dat laatste investeren wij dan weer graag in de sponsoring van zaken waarvan de waarde nauwelijks in geld is uit te drukken. Jaarlijks verlenen wij steun aan maatschappelijke en culturele initiatieven en instellingen zoals VET Kindercabaret, Leiden Culinair, Warchild, Hospice Issoria, theatergroep Domino, het Esther Apituley’s Locomotive muziekfestival en de Slag om Leiden.

De wereld om ons heen
VCA gecertificeerd

Gecertificeerd

DsignMarking geeft haar opdrachtgevers graag extra zekerheid. Dat doen we onder meer door het voeren van het Sibon keurmerk Erkend Signbedrijf. Het enige breed geaccepteerde keurmerk in de branche. Daarnaast zijn we 3M-gecertificeerd verwerker en kunnen we onze opdrachtgevers een unieke 3M verlengde garantie op projectbasis bieden.

Onze monteurs zijn 3M en VCA gecertificeerd. Tot slot is DsignMarking door Ecovadis bekroond met een gouden label. EcoVadis beoordeelt meer dan 150 industrieën op duurzaamheid thema’s zoals milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handel en duurzame inkoop. Zo geven we de zekerheid die we bieden ook een formele basis. Dat is een prettig idee.

Met dank aan onze voorgangers

Joop Driessen, geen Hagenees maar een echte Hagenaer, was de tweede generatie eigenaar van het familiebedrijf Driessen Autolak (sinds 1931). Klanten waren voornamelijk spuiterijen. Doordat in de jaren tachtig steeds meer spuiterijen vroegen of het mogelijk was een spuitmal te laten maken, rook Joop behalve lak ook kansen. De oprichting van Driessen Sign Marking was in 1986 een feit. De mogelijkheden leken opeens oneindig en dat was ook zo. Na vader Joop was het zoon Jack die het bedrijf leidde. Deze zag zichzelf echter liever als vastgoed ondernemer en ruilde (!) het bedrijf tegen een hotel. Nieuwe eigenaar Piet Klijndijk ging verder als D-Sign Marking. 

In 2006 was het de beurt aan Derek Peters. Vanaf dat moment verdween het liggende streepje in de naam en werd het DsignMarking. Het bedrijf evolueerde van pure beletteraars naar bureau voor design, visual branding en signing. Producten op het gebied van akoestisch comfort deden hun intrede en productontwikkeling kreeg de volle aandacht. De droom van Derek, het achterlaten van landmarks krijgt steeds meer gestalte.

Historie DsignMarking
DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer