Wij vertalen merken naar media. Winkelgevels, kantoorramen, glaswanden, bedrijfsvloeren, bewegwijzeringsborden, wagenparken; wij begrijpen als geen ander dat ieder oppervlak, ieder object en iedere ruimte een middel is om de identiteit van bedrijven en organisaties te manifesteren.

Bij elke opdracht zetten we ons daarom voor 100% in om de boodschap van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk over te brengen. Daarvoor willen we maatwerk bieden. Technische en/of creatieve oplossingen toegesneden op uw specifieke vraag èn passend bij uw merk.
Make your mark.

Elk oppervlak biedt een ‘opportunity’. Een kans voor bedrijven om hun merkidentiteit te benadrukken en naar buiten toe uit te dragen. Daarom vinden wij het doel van onze opdrachten net zo belangrijk als de uitvoering. Het beeld moet kloppen met de boodschap.

Om die koppeling te maken, kunnen we putten uit meer dan 30 jaar ervaring en een stevig netwerk van ondersteunende knappe koppen. Zo ontwikkelen we ideeën, adviseren we onze klanten en zetten we creatieve concepten om in praktische en concrete toepassingen. Van concept tot realisatie.

We houden graag rekening met de wereld om ons heen. We sponsoren verschillende maatschappelijke en culturele initiatieven en instellingen zoals VET Kindercabaret, Leiden Culinair, Warchild, Hospice Issoria, theatergroep Domino, het Esther Apituley’s Locomotive muziekfestival en de Slag om Leiden.

Wij werken met duurzame materialen en letten op ons energieverbruik. De lichtreclames die wij verzorgen zijn energiezuinig (LED). We scheiden ons afval en hergebruiken materialen. Duurzaamheid betekent voor ons ook: het gaat lang mee. We maken onze producten zo, dat ze een lang leven beschoren zijn. Dat scheelt geld en afval!

Team Members


Wij maken DsignMarking, een team van enthousiaste en meedenkende professionals. Samen helpen we bij het versterken van uw merkuitstraling, het wegwijs maken van uw klanten of het inrichten van uw bedrijfsruimte.

Stagiaire(s)


Emiel van Leeuwen


Andre Oerlemans


Bram Turkenburg


Suzanne Goossens


Babette Vreeken


Stage Signmaker


Pieter Ottevangers


Lodewijk Hendriks


Kom jij ons team versterken?


Sandra de Klerk


Pauline Scholten


Guus Bogerd


Derek Peters


Sam Jooren


Nathalie van der Vliet


Els Cuvelier


Mike Hes


Martijn Homan


Mandy Ladru


Jordi van den Bos


How we work


We werken altijd met een duidelijke stappenplan. We betrekken de opdrachtgever bij alle stappen die we gedurende het proces zetten. Tijdens dit proces zijn er standaard een aantal besprekingen opgenomen.


RESEARCH
STRATEGIE
VISIE


CONCEPT
ONTWERP
ONTWIKKELING


PRODUCTIE
UITROL
EVALUATIE

Goods made to measure


Alles wat wij ontwerpen, produceren en monteren is maatwerk. Wij zetten ideeën om in oplossingen die passen bij het merk of de organisatie. Staat je wens er niet tussen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden-op-maat te bespreken!

Interieur projecten

Interieur- en productontwerp op aanvraag, met oog voor functie, vorm en ruimte.

Wandvisuals

Wij kunnen van elke muur en elk plafond echte eye catchers maken.

Folie

Wij snijden en printen alle soorten folies, voor elke ondergrond of drager.

3D-letters

Wij printen in 3D en frezen en snijden met behulp van een laser en water.

Lichtreclame

Alles is mogelijk. Wij zorgen voor slimme toepassingen en onderhoud.

Bewegwijzering

Voor de uitvoering maar ook voor advies over routing, locatie en vorm.

Fleetmarking

Van belettering tot complete car wrapping; wij ontwerpen en voeren uit.

Akoestiek

Akoestische oplossingen voor aan het plafond, de wand of in de ruimte.

Huisstijl

Naast de verschillende onderdelen ontwerpen we ook graag uw huisstijl.