Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

It's a visual world!

Zichtbaarheid. De eerste levensbehoefte van merken. We vertalen jouw identiteit door naar elke ruimte, binnen of buiten, waarbij ieder detail bijdraagt aan de impact van het geheel.

Make your mark

Co-creatie, visual branding, Wayfinding & signing

Ben je trots op je merk? DsignMarking geeft je de tools in handen om die trots uit te dragen. Wij helpen je om jouw merk te laten stralen. Dat doen we met creatieve oplossingen, hoogwaardige fysieke producten en vooral veel vakmanschap en liefde voor het vak. Zo bouwen wij aan een optimale performance van jouw merk.

Make your mark
Home toepassingen

Toepassingen

In het ontwerpproces moet je durven. Aanvoelen wanneer je binnen de lijntjes moet blijven en wanneer je daarbuiten kunt gaan. Daarbij is het een must om veel te weten over middelen, materialen en techniek. Kennis waarmee we u niet gaan vermoeien, maar waarvan het prettig is te weten dat wij er in ruime maten over beschikken. Zo vormt techniek geen beperking maar biedt het een wereld vol kansen.

DsignMarking introduceert Wayfinder AR

In samenwerking met Cityscape Media lanceren wij Wayfinder AR, een app voor indoor navigatie op basis van Augmented Reality.

Of het nu belangrijke bezoekers zijn, nieuwe werknemers of servicemedewerkers van andere bedrijven, een eerste bezoek is altijd een mooie kans om direct een verpletterende indruk te maken. Wayfinder AR helpt jou om die kans volledig te benutten en helpt de bezoeker om ontspannen en probleemloos op de juiste plek te komen. Wayfinder AR is de perfecte tool voor indoor navigatie op basis van Augmented Reality, zonder hardware en volledig AVG-proof.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer