Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

It's a visual world!

Zichtbaarheid. De eerste levensbehoefte van merken. We vertalen jouw identiteit door naar elke ruimte, binnen of buiten, waarbij ieder detail bijdraagt aan de impact van het geheel.

Make your mark

Co-creatie, visual branding & signing

Ben je trots op je merk? DsignMarking geeft je de tools in handen om die trots uit te dragen. Wij helpen je om jouw merk te laten stralen. Dat doen we met creatieve oplossingen, hoogwaardige fysieke producten en vooral veel vakmanschap en liefde voor het vak. Zo bouwen wij aan een optimale performance van jouw merk.

Make your mark
Home toepassingen

Toepassingen

In het ontwerpproces moet je durven. Aanvoelen wanneer je binnen de lijntjes moet blijven en wanneer je daarbuiten kunt gaan. Daarbij is het een must om veel te weten over middelen, materialen en techniek. Kennis waarmee we u niet gaan vermoeien, maar waarvan het prettig is te weten dat wij er in ruime maten over beschikken. Zo vormt techniek geen beperking maar biedt het een wereld vol kansen.

FocusPod

Ontdek de FocusPod

De FocusPod is jouw persoonlijke werkplek, of je nu thuis, op kantoor, in de bibliotheek of in een hotellobby aan het werk bent. Je eigen fysieke comfortzone waar je rustig kunt nadenken, schrijven of videobellen. Efficie╠łnt en productief. De uitgekiende akoestiek dempt ieder hinderlijk geluid en de instelbare verlichting helpt bij de concentratie. De FocusPod is aantrekkelijk, aaibaar en past overal. 

DsignCurve

Maak kennis met de DsignCurve

Videobellen is niet meer weg te denken uit het zakelijk verkeer. En nu blijkt dat het een blijvertje is, wordt het hoog tijd het comfort en het gebruiksgemak te verhogen. DsignMarking ontwikkelde naast de onlangs geïntroduceerde FocusPod de DsignCurve, een mobiel akoestisch geluidsscherm dat in een handomdraai op iedere kantoorstoel gemonteerd kan worden.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer