DsignMarking wint Sign+ Award 2020

6 november 2020

DsignMarking heeft hoge ogen gegooid met de productie van een kunstwerk van de Oostenrijkse kunstenaar Peter Kogler en opdrachtgever ING Art Management. Het werk is speciaal ontwikkeld voor Cedar, het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam. Het spectaculaire resultaat is een labyrintisch spel van grafische buizen, beginnend in de parkeerkelder en doorlopend via het trappenhuis en de buitenwanden van de liftkern naar de begane grond en de eerste verdieping. De totstandkoming vereiste een uitzonderlijk hoge mate van precisie. Het intense zwart van de print mocht nergens haar kracht verliezen en in de montage was iedere zichtbare naad uit den boze.  

DsignMarking schaart zich hiermee in een rijtje van bij uitstek geschikte partners voor architecten als het gaat om design, visual branding en wayfinding. Het bureau schikt zich graag in een samenwerkende rol in dienst van de architectuur. Maar is zich aan de andere kant terdege bewust van de toegevoegde waarde die zij kan leveren bij de totale impact van het architectonische ontwerp. 

Commentaar van de jury

"Een ‘kunstwerk’ met een grote visuele impact dat in feite het gebouw maakt, omdat het verschillende verdiepingen met elkaar verbindt. Dat vereist een precieze en naadloze uitvoering. Zowel de vertaling van het ontwerp naar productiebestanden als de montage zijn perfect uitgevoerd. Het demonstreert dat als een signbedrijf vanaf het begin wordt betrokken bij zo’n ingewikkeld project, je tot een optimaal resultaat kunt komen."

Meer weten? Je leest hier meer over het project.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer