CREATIEF GRAFISCH VORMGEVER


Heb jij oog voor detail en ben jij sterk in het vormgeven van creatieve concepten? Weet jij deze vervolgens te vertalen naar alle denkbare formaten en uitingen? Dan ben jij de creatieve grafisch vormgever waar we om zitten te springen.

DsignMarking is een creatief full servicebureau voor signing, visual branding en design. Wat dat betekent? Dat we de waarden van een merk zichtbaar maken op alles wat los en vast zit.

Vanuit de merkwaarden van onze klanten bedenk je sterke concepten voor de aankleding, inrichting en bewegwijzering van een ruimte of oppervlak. Soms zelfs vanaf scratch waarbij je een nieuwe naam met bijpassende huisstijl ontwikkelt, maar ook vanuit een bestaand merk die je doorvertaalt.

Alles wat wij ontwerpen en produceren is maatwerk. Het gehele ontwerpproces van vormgeving tot het productie klaar maken van de uitingen behoren tot je takenpakket. Je snapt de regels van de communicatie en laat dat ook zien in je ontwerpen. Je hebt interesse en affiniteit met interieur, design en retail.

Wat wij vragen

Door je vakkennis, ervaring en oog voor kwaliteit weet je een perfecte balans te vinden tussen kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid.

  • Afgeronde opleiding MBO-4/ DTP of HBO Grafische Vormgeving
  • Uitstekende kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign (CC)
  • Ervaring met webdesign is een pre
  • Gevoel voor (ruimtelijke) vormgeving, kleur en typografie
  • Zelfstandige, commerciële en flexibele werkhouding

Uitdaging

Wij bieden je een zelfstandige functie (full- of part-time) in een dynamische omgeving. DsignMarking is een organisatie die groeit en jij bouwt mee aan een verdere professionalisering. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en conform de VSBN CAO.

DsignMarking

Een team van flexibele en meedenkende professionals, die helpen bij het neerzetten van een sterk merk, het wegwijs maken van klanten of het verzorgen van de aankleding en inrichting van een pand, ferry of winkel. DsignMarking heeft al ruim dertig jaar ervaring op het vakgebied van visual branding, signing en retail. DsignMarking is maatschappelijk betrokken bij Leiden Culinair, Hospice Issoria Leiden, Domino theatergroep, hockeyclub Roomburg en meer.

Overtuigd?

Stuur dan nu je sollicitatie compleet met CV en motivatie naar pauline@dsignmarking.nl of per brief naar DsignMarking, Hangarweg 2, 2241 TZ Wassenaar