FocusPod
FocusPod logo payoff
FocusPod

FocusPod: je eigen mini-office voor thuis, kantoor of openbare ruimte

De FocusPod is een mobiele persoonlijke werkplek. Een mini-office waar je rustig kunt nadenken, schrijven of videobellen in je eigen fysieke comfortzone. Mede bedacht en ontwikkeld door DsignMarking in een tijd waarin het thuiswerken opnieuw wordt uitgevonden. En de functionaliteit van werkplekken in kantoren en openbare gebouwen radicaal aan het veranderen zijn. De FocusPod zorgt ervoor dat de gebruiker efficiënter werkt en productiever is. De uitgekiende akoestiek dempt hinderlijke omgevingsgeluiden en de verstelbare en dimbare verlichting garandeert een goed contrast tussen beeldscherm en omgeving. Qua communicatie biedt de FocusPod alles wat nodig is, een stopcontact met usb-c aansluiting. Het design is even simpel als smaakvol vormgegeven, waardoor de FocusPod zich makkelijk laat plaatsen in ieder interieur. Ondertussen vriendelijk de boodschap afgevend: niet storen.

FocusPod VodafoneZiggo

Een prettige verschijning

Het is een product dat een nieuw elan moet geven aan de traditionele functie van een kantoor. Daarom ziet de Pod er ook zo goed uit. Het moest een echt hebbeding worden. De Pod zorgt er niet alleen voor dat je afgezonderd en gefocust kunt werken, maar ook dat je dat met plezier doet en dat je je lekker voelt. Ook nog eens ergonomisch verantwoord omdat je de hoogte van het werkblad kunt verstellen.

FocusPod

Duurzaam

Wat de FocusPod helemaal van deze tijd maakt is het materiaal waaruit zij gemaakt is: duurzaam en aaibaar petvilt in vier verschillende kleuren. Iedere Pod is gemaakt uit 288 plastic flessen, waarmee de gebruiker een serieuze bijdrage levert aan het reduceren van de plastic soep. De geïntegreerde metalen constructie bestaat uit hergebruikt en omgesmolten staal.

FocusPod

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op!

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer