Design

Co-creatie

We ontwerpen samen met de (interieur)architect of design bureau een omgeving waarin jouw merk zich thuis voelt. En waarin het een plezier is om klanten en gasten te ontvangen en rond te leiden langs opvallende en inspirerende blikvangers. We zijn mooimakers en ontwerpen samen met de architect of design bureau vanaf scratch, maar ook vanuit een bestaande huisstijl, basisontwerp of idee. Van een verrassend en uniek visueel statement in een kantoor tot aan een productontwikkeling voor in een winkel. Maar wat we ook ontwerpen, het versterkt altijd de identiteit van jouw merk.

Visual branding

We vertalen jouw merk samen met de (interieur)architect of design bureau door naar elke ruimte, binnen of buiten, waarbij we zorgen voor een optimale fysieke beleving met visuele impact. Van groots en meeslepend tot ingetogen en chique. Altijd honderd procent passend bij de merkwaarden. Dit geeft energie, trots, werkt inspirerend, en stimuleert bezoekers en gebruikers.

Visual branding
Signing, wayfinding & routing

Wayfinding & signing

Bij de beleving van een merk is het van essentieel belang dat bezoekers en gebruikers zich thuis voelen. Een duidelijke wayfinding helpt daarbij. Wie zich prettig voelt in een omgeving zal ook het merk dat daarbij hoort als positief ervaren. DsignMarking is een expert op dit gebied. Na de routebepaling worden typografie en kleur, bepalend voor de leesbaarheid en functionaliteit, methodisch ingezet en met vakmanschap en ervaring ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Akoestisch comfort

Naast klimaattechnologie en ergonomie is akoestiek de derde belangrijke component in het ervaren van comfort. Een aangename akoestiek bevordert de ontspanning en de concentratie. Ook uit oogpunt van privacy is een gedempt geluidsniveau wenselijk. DsignMarking levert een breed scala aan akoestische, thermische en brandwerende producten. Zowel op maat gemaakt in eigen atelier als producten van gerenommeerde isolatiefabrikanten.

Akoestisch comfort
Productontwikkeling

Productontwikkeling

We kunnen ontzettend gelukkig worden van dingen die niet bestaan. Dat betekent namelijk dat ze nog ontwikkeld moeten worden en dat doen we graag. ‘Kan niet’ bestaat dan ook niet bij ons. We houden continu de trends in de gaten op het gebied van materialen, innovatieve toepassingen en productie- en engineeringtechnologieën. In combinatie met onze kennis en ervaring vinden we vaak onverwachte oplossingen.

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer