DsignCurve header
DsignCurve
DsignCurve logo

DsignCurve: van bureaustoel naar akoestische werkplek

Videobellen is niet meer weg te denken uit het zakelijk verkeer. En nu blijkt dat het een blijvertje is, wordt het hoog tijd het comfort en het gebruiksgemak te verhogen. DsignMarking ontwikkelde naast de onlangs geïntroduceerde FocusPod de DsignCurve, een mobiel akoestisch geluidsscherm vervaardigd uit petvilt dat in een handomdraai op iedere kantoorstoel gemonteerd kan worden.

In combinatie met de FocusPod levert dit een superieure videobelplek op met een nog betere afsluiting en een uitstekende akoestiek. Afleidende en soms zelfs gênante achtergrondtafrelen behoren met de DsignCurve tot het verleden. Je kunt kiezen voor een neutrale achtergrond of voor visual branding.

Duurzaam

De DsignCurve wordt gemaakt uit petvilt: een zacht maar stevig materiaal dat wordt vervaardigd door petflessen te recyclen. Dit maakt petvilt een duurzaam materiaal, maar het heeft ook uitstekende akoestische kwaliteiten. Naast milieuvriendelijk en akoestisch is het materiaal ook erg stijlvol. Petvilt is namelijk in allerlei kleuren beschikbaar en op verschillende manieren te bewerken en bedrukken.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op!

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer