BOW Modular office fit-out

Snel en flexibel jouw werkomgeving realiseren. Dat is waar BOW voor staat. Als officiële dealer van BOW leveren en installeren wij complete fit-outs voor jouw kantoor, school, ziekenhuis of je showroom. Blijvend aanpasbaar: van boxen om in te bellen, werken en overleggen.

Over BOW

Organisaties ontwikkelen zich sneller en sneller. Kantoorgebouwen en hun inrichtingen zijn echter nog net zo statisch als jaren geleden. BOW lost dit probleem op door een compleet assortiment aan bouwstenen voor boxen in alle maten en configuraties te leveren.

BOW Boxen

Met BOW leveren wij de bouwstenen waarmee jij de indeling van jouw kantoorruimten compleet flexibel maakt. Van belcel tot aan vergaderunit of kantoorunit. Als jij vervolgens verandert, veranderen onze boxen gewoon weer met jou mee. Voor welke configuratie jij ook kiest, helemaal customized of toch voor één van onze voorbeelden, jouw fit-out zal altijd de volgende eigenschappen hebben: akoestisch aangenaam, goed geventileerd, eenvoudig (her)monteerbaar en vooral prettig om in te werken.

De BOW boxen bestaan uit negen standaard configuraties. Bekijk hieronder de brochure voor meer informatie.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op!

DsignMarking logo

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Contact

Hangarweg 2
2241 TZ  Wassenaar
Nederland

+31 70 511 9999
info@dsignmarking.nl
Vacatures
Disclaimer